Español

PrintCamiel Bouchier0

Ik ben een poging aan het ondernemen om Spaans te leren. Hier vind je een aantal applicaties die ik programmeerde om daarbij wat te helpen.

  • Een API die ik ontwikkelde om alle vervoegingen van de Spaanse werkwoorden te genereren. Het doet dat op een 'rule' gebaseerde manier. Dat wil zeggen dat je alles kan invoeren dat er als een werkwoord uitziet en het zal de vervoeging genereren in a JSON format.

  • cbConjugador is een php toepassing die bovenstaand API gebruikt. Ze genereert alle tijden van de Spaanse werkwoorden. Afwijkingen van de standaard vervoeging zijn aangeduid in het rood. Door gebruik te maken van SpanishDict kan het werkwoord ook worden uitgesproken. Om dat te doen, klik je gewoon op de werkwoordsvorm. (Noteer dat de vervoeging niet van SpanishDict komt.)

  • cbVerbos gebruikt bovenstaande toepassing om je te te laten oefenen op geselecteerde werkwoorden en werkwoordstijden. Het gebruikt gespreide herhaling om het oefenen te optimaliseren. De beschikbare leersets zijn afgeleid van wat ik in mijn cursus leerde. Het is daarom wellicht vooral bruikbaar voor mijn medecursisten en minder voor een willekeurige gebruiker. Aangezien het je vooruitgang moet bijhouden is aanmelden met gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

  • cbPalabras tenslotte is een toepassing om aangeleerde woorden te herhalen. Het gebruikt gespreide herhaling om het oefenen te optimaliseren. Ook hier zijn de beschikbare leersets afgeleid van wat ik in mijn cursus leerde en daarom vooral bruikbaar voor mijn medecursisten. Aangezien het je vooruitgang moet bijhouden is aanmelden met gebruikersnaam en wachtwoord nodig.

Geen reacties op “Español”